Architecture, Product & Environment

Project

Lawry Street Residence

  • Year— 2014
  • Client— Private
  • Photographer— Kristoffer Paulsen

An extension and two storey studio to an existing double fronted house. The new works are a reinterpretation of the existing weatherboard language. The living room incorporates a high-light north window allowing winter sun to access the space over the existing house. The studio and house frame the outdoor dinning area and garden. The project was undertaken in collaboration with interior designer Jen Lowe.

jenlowe.me

Images

  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence
  • Lawry Street Residence